juli 23, 2024

Drijven en duiken zorgen voor urenlang plezier in het zwembad

2 min gelezen
opblaas zwembad

Heb je net een nieuw Intex zwembad gekocht? Gefeliciteerd! Een zwembad van Intex staat garant voor jarenlang zwemplezier. Of je nu een klein peuterbadje hebt gekocht of een groot opzetbaar familie zwembad, de zwembaden van Intex voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Met alleen een zwembad ben je er alleen nog niet: natuurlijk heb je ook een filter, een stofzuiger en watertesten nodig. Wat je nog meer nodig hebt: alles wat het zwemmen leuker kan maken! Gelukkig is Intex ook een belangrijk bedrijf wanneer het gaat om opblaasbaar waterplezier. Wat ze zoal voor je hebben, kun je in dit artikel lezen.

Lekker drijven op een luchtbed of opblaaszwaan

Wil je lekker drijven op het water? Drijven op het water is een ideale manier van ontspannen: met een luchtbed kun je lekker dobberen terwijl de zon je een gezond kleurtje geeft (denk wel aan het smeren van zonnebrandcrème!). Ook fijn is het om op een drijvende loungstoel te zitten. Door de vorm kun je gemakkelijk, op het water, genieten van een lekker biertje. Voor de kinderen is het leuker om te spelen en te drijven in het zwembad met hun favoriete opblaasdier. Zo’n grote drijvende zwaan, schildpad of stoere dinosaurus fleurt het zwembad zelf natuurlijk ook helemaal op.

Voor de kinderen: een speelhuis en lekker schatduiken

Is je zwembad eigenlijk helemaal voor je kinderen? Denk dan eens aan een speelhuis voor in het water: deze kosten de nodige ruimte, maar staan garant voor een zomer lang speelplezier. Speelballen, strandballen en dergelijke mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Ook leuk (en een goede voorbereiding op het echte zwemmen) is het gebruiken van duikmaterialen: coole zwembrillen en flippers. Laat de kinderen bijvoorbeeld muntjes of zwaardere ballen opduiken vanaf de bodem. Kunnen de kinderen nog niet zo goed zwemmen, zorg dan dat zij ook zwembandjes om hebben. Zo heb je er zelf geen omkijken meer naar. Heb je alles voor je opzet zwembad? Genieten maar!