juli 14, 2024

Taxibus schiphol voor het gezin

1 min gelezen
taxi

Met het hele gezin gaan we deze keer op vakantie. Gezellig weer eens met iedereen in een vakantie huisje in Portugal. Bij een heel gezin hoort natuurlijk veel bagage en dit past niet in de auto als wij er ook met iedereen in zitten. We hoorde via via dat een taxibus schiphol de perfecte oplossing zou zijn.

Grote groep

We hebben een best groot gezin en daarom passen wij nooit in een normale auto voor 5 personen we zijn namelijk met 7 personen en in onze auto past dat allemaal net en soms ook niet. Bij Startaxi hebben ze gelukkig de taxibus schiphol dit is een groot busjes waar wij met ons gezin en de bagage in konden. We hebben even nagevraagd hoe duur het ongeveer ging worden zodat we daar rekening mee konden houden. Omdat we maar een busje nodig zouden hebben was dit ook nog een super voordelig en viel dit zeker mee.

taxibus-schipholOmdat we er zeker van wouden zijn dat de bus dan ook beschikbaar zou zijn hebben we op aanraden van de medewerker aan de telefoon de bus gereserveerd.

De bus was ruim op tijd wat ons geruststelde omdat je toch afhankelijk bent van iemand anders en we niet wouden dat onze vakantie in de soep liep doordat er iemand te laat zou zijn. Dit gaan we dus vaker doen!