juli 14, 2024

Besteedt lokale seo uit!

1 min gelezen
logo

Je kent het vast wel… Een prachtige website laten maken, echter heb je geen tot weinig bezoekers? Het vervelende hiervan is toch echt het feit dat het belangrijk is om je website te laten scoren op het internet, hier creëer je eigenlijk meer bezoekers mee. Hoe hoger je in Google gevonden wordt, hoe meer bezoekers jou website zullen zien.

Nu dat het tevens erg belangrijk is om lokale seo uit te voeren heb ook ik het roer omgegooid. Ook ik wil graag met mijn website lokaal gevonden worden, hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar tips wat ik kan gebruiken. Dit leidde mij al vrij snel naar de website van Regiopromotor.

logo

Was het dan noodzakelijk dat ik hier een extern bedrijf voor moest inschakelen? Geen idee, ik heb er wel voor gekozen om een afspraak te maken om te zien wat hun kunnen bieden. Tijdens deze afspraak het een en ander gehoord, pas wanneer er gesproken werd over het no cure no pay systeem was ik verkocht. Ik heb dan ook mijn website aan hun toevertrouwd om deze te laten scoren. Momenteel ben ik al een paar plekken gestegen en we zijn nog niet eens een maand aan de gang!