juli 14, 2024

Een reclamefilm maken? Klik hier!

1 min gelezen
Voorbeeld stukje film

Van mijn baas kreeg ik de opdracht om een iets te maken voor het bedrijf. Ik moest namelijk een reclamefilm maken. Nu is een reclamefilm maken niet zo moeilijk. Veel mensen kunnen namelijk een filmpje maken. Alleen mijn baas vermeldde mij dat dit ook makkelijker en velen malen professioneler kon. Er is namelijk een bedrijf genaamd BreakingViews.

Zoeken

Ik tikte de naam van het bedrijf in de zoekmachine, en kreeg meteen een professionele website voor me. Het zag er zeer vertrouwd uit en ook zeer interessant. Op dat moment trok de website mijn interesse en ging ik verder kijken.

Contactlogo BreakingViews

Diezelfde dag nognam ik contact op met de klantenservice van BreakingViews. De telefoniste verbond me direct door met een van de medewerkers die mij verder kon helpen. Overigens stond de telefoniste me ook vriendelijk en netjes te woord, en wist ze duidelijk waar ze over aan het praten. was. Na het doorverbinden en het wachten, werd de telefoon opnieuw netjes opgenomen. Na een tijdje overlegd te hebben met de medewerker, zijn we eruit gekomen. Het was superfijn om met BreakingViews samen te werken, wat een super bedrijf. We konden dezelfde week nog een gesprek inplannen om de plannen uit te werken. We gaan dit bedrijf zeker aanraden aan vrienden en familie.