juli 14, 2024

Zonnescherm motor

1 min gelezen

Wanneer je zonnescherm motor kapot gaat weet je pas hoe vaak je het wel niet in gebruik hebt. Ook ik wilde vorige week mijn zonnescherm uit doen aangezien het nogal warm was om in de volle zon te zitten. Helaas bij het uitdoen van het scherm wilde het niet bepaald mee werken waardoor de scherm er op gegeven moment helemaal niet verder ging. Balen aangezien ik niet bepaald in de volle zon wil zitten….logo (2)

Door te zoeken op het internet naar een nieuwe motor ben ik terecht gekomen op de website van de Zonnerij. Hier was het mogelijk om een goede motor te bestellen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Ik heb nog wel verder gekeken bij andere bedrijven of dat ik het goedkoper kan krijgen maar daar ging ik al niet van uit. Bij de Zonnerij is het namelijk een stuk voordeliger als dat je vinden zal!

Vanaf het moment dat ik mijn motor voor de zonnescherm heb besteld bij hun heeft het twee dagen geduurd voordat het werd bezorgd. Trouwens ook een goede handleiding bijgeleverd waardoor ik dit zelf gemakkelijk en snel kan monteren.