juli 23, 2024

Camping de Leistert met Hemelvaart ook open

1 min gelezen
Camping de Leistert met Hemelvaart

Veel mensen zitten thuis op Hemelvaartsdag. Dit komt omdat zij denken dat alles dicht is tijdens de feestdagen. Dit is enkel niet helemaal waar. Het is tijdens Hemelvaartsdag namelijk mogelijk om naar camping de Leistert te gaan. Vandaar ook de titel ‘Camping de Leistert met Hemelvaart ook open’. Nu je weet dat deze camping tijdens Hemelvaart open is, zal je vast benieuwd zijn naar de voorzieningen op de camping.

De voorzieningen op de camping

De camping is allereerst voorzien van een binnenzwembad, een buitenzwembad en een bubbelbad. Zo kan iedereen optimaal genieten van waterpret. Naast zwembaden is de camping ook voorzien van een indoor speeljungle voor kinderen. Terwijl de kinderen aan het spelen zijn, kunnen de ouders wat drinken in de overdekte plaza. Verder is de camping voorzien van een leuk animatieteam die dagelijks leuke activiteiten organiseren voor kinderen. Tot slot kan je ook met het gezin bowlen op de camping.

Camping de Leistert met Hemelvaart

Een dagje Leistert is ook mogelijk

Naast het boeken van de camping kan je ook kiezen voor een dagje Leistert. Tijdens een dagje Leistert kan je gebruik maken van de bowlingbaan, de zwembaden en de indoor speeljungle. Genoeg te doen dus voor maar één dag. Omdat er zoveel mogelijkheden zijn, is het park ook geschikt voor schoolreisjes. Er zijn een aantal voorwaarden en deals verbonden aan schoolreisjes, hierom is het handig om dit te bekijken voordat je er met de hele klas heen gaat.