juli 14, 2024

Mannenworkshop

1 min gelezen

Op zoek naar een mannenworkshop op vakantie? mannen die op zoek zijn naar een vakantie die wat anders willen dan dat ze normaal doen, bij vakantie Anders zijn die op het juiste adres. Ze bieden een mannenworkshop om helemaal tot jezelf te komen. En de stress van het dagelijks leven los te laten. Vakantie Anders is een spirituele camping waar je helemaal tot jezelf komt. Veel mensen die bij Vakantie Anders zijn geweest zijn erg tevreden en zouden deze camping aanraden aan anderen.

Irene: ik heb oud en nieuw gevierd bij Vakantie Anders. We hebben collega’s gemaakt, familieopstellingen gedaan, theatersport, gedanst en gezongen. Het was een van de leukste en gezelligste oud en nieuw feesten die ik heb meegemaakt. Normaal vier ik oud en nieuw met mijn eigen vrienden of familie maar dit jaar wilde ik iets anders en heb ik gekozen voor Vakantie Anders.

Vakantie Anders: mannenworkshop

Over het algemeen zijn het meer vrouwen die met zichzelf bezig zijn om tot zichzelf te komen en zichzelf te verrijken. Veel mannen lijken hier ook waarde aan te hechten en daarom biedt Vakantie Anders een mannenworkshop speciaal voor mannen. Op de website van Vakantie Anders kan je het gehele aanbod aan cursussen bij elkaar zien. workshops voor mannen, vrouwen, kinderen en families.